Jag har solen i ansiktet så jag ser inte vad du säger

 Jag har solen i ansiktet så jag ser inte vad du säger
Få mer kunskap om kommunikation, få mindre stressade möten vilka dessutom kan bli mycket roligare.

Du kan genom den här boken få mer kunskap om vardagskommunikation, få mindre stressade möten vilka dessutom kan bli mycket roligare. Samt att du ökar din egen medvetenhet om vad som sker i vardagsmötet. En bra kommunikation ger större möjlighet för bättre möten och chansen att må mycket bättre, både privat och i arbetslivet.

En bok riktad direkt till dig som läsare i form av en serie brev. Du kan läsa boken själv men kan också gå samman med några stycken för att dela med er av era erfarenheter om kommunikation i vardagen. Eller använda boken som studiebok individuellt alternativt i grupp med handledning.

I en del avsnitt i boken hittar du uppmaningar att göra ”stopp” eller fundera själv. Detta för att få ut så mycket som möjligt av innehållet i boken. Boken är också tänkt att fungera som inspirations källa för dig som vill och har behov av att utveckla din egen förmåga att samtala.

Dessutom ger boken dig enkla tips för att kommunicera med personer som har demenssjukdom, samtala med någon som är i kris och få bättre mångkulturella möten. Vilket i sin tur kan förebygga olika typer av konfliktsituationer.

"Jag har solen i ansiktet så jag ser inte vad du säger". kan Du beställa direkt av mig genom kontaktformulären. Boken kostar här 155 kr inkl moms plus frakt. Finns även att köpa via Nomen förlag Books on demand, www.books-on-demand.com  eller www.adlibris.com , www.cdon.com m.fl.  alt i den "vanliga" bokhandeln.

Ha en bra dag/ Ingrid

Recensioner